Vårt team

The Woohoo Company er sammensatt av et team med internasjonal kunnskap og erfaringer. Ved å benytte seg av en internasjonal bedriftskultur skaper vi en kreativ og effektiv atmosfære.

Svein Fagereng

Grunnlegger og Daglig leder

Grunnla The Woohoo Company (tidligere ITC Boreskolen) i 1987, utdannet bygnings- og petroleumsingeniør, og sitter med lang internasjonal erfaring. Med sine kunnskaper fra opplæring, utvikling og salg av programvare internasjonalt, bidrar Svein til å skape neste generasjons EdTech innen matematikk sammen med sitt tverrfaglige team. Svein er daglig leder i selskapet.

Epost: [email protected]

Telefon: 926 99 300

Rune Roberg

Grunnlegger, styreformann og økonomisjef

Har vært med siden oppstarten, er medeier og sitter som styreleder i selskapet. Rune er utdannet siviløkonom og tidligere CFO i Teleplan Globe. I selskapet har han ansvaret for at den forretningsmessige driften sammen med daglig leder.

Epost: [email protected]

Telefon: 920 87 567

Sverre Bautz

Grunnlegger og Pedagogisk Utviklingsleder

Han har vært med fra starten av og er medeier i selskapet. Med lang internasjonal erfaring fra utvikling av e-læring og programvareutvikling. Selskapet har utviklet egne LMS system for driften av Boreskolen, og programvare for bore- og brønnplanlegging, han har hovedansvaret for utviklingen av Basic Matte systemet. Han er utdannet som pedagog og programvareutvikler.

Epost: [email protected]

Telefon: 922 44 344

Kjetil Fagereng

Medeier og Kreativ leder

Har vært i selskapet siden 2013. Han har erfaring fra startups og e-handelsbransjen hvor han tilføyer selskapet viktig kunnskap og erfaring innenfor forretningsutvikling, strategi, markedsføring og webutvikling. Han har bachelor fra Oxford Brookes University i Business and Manage-ment med spesialisering innenfor e-business og sosialt entreprenørskap.

Epost: [email protected]

Telefon: 926 99 301

Jarle Moe

Medeier og Markedsføringsrådgiver

Har vært tilknyttet selskapet siden 2015 og er medeier og styremedlem. Jarle har lang fartstid fra markedsrelatert arbeid i media- og forsikringsbransjen, og jobber til daglig som markedsførings direktør i Fremtind. Han fungerer som rådgiver for selskapet og tilføyer viktig kunnskap og erfaring innenfor markedsføring, merkevarebygging, forretningsutvikling og eCommerce.

Epost: [email protected]

Telefon: 951 79 177

Gaute Håland

Medeier og Realfagsleder

Har vært i selskapet siden 2011, og er medeier. Han har internasjonal erfaring fra Schlumberger. For selskapet tilføyer han viktig kunnskap og erfaringer innenfor realfag, e-læring, markedsføring, sosiale medier, design og strategi. Utdannet sivilingeniør ved NTNU og University of Adelaide i Australia. Han er ansvarlig for realfaginnholdet i Exam Booster.

Epost: [email protected]

Telefon: 412 04 763

Fokus på å nå mål.

The Woohoo Company er opptatt av å løse utfordringer effektivt og raskt. I vårt team finner du dyktige medarbeidere med internasjonale erfaringer med fokus på å nå mål. Vi er opptatt av å ha en bedriftskultur som skaper nytenkning, løsning og gjennomføring.

Nettverk – en kilde for kunnskap og ressurser.

The Woohoo Company har et stort nettverk med en god blanding av forskjellige mennesker og erfaringer. Nettverket reduserer selskapets kostnad, tid og anstrengelse for å skaffe seg de nødvendige kunnskapene og ressursene vi trenger for å nå våre mål.

Samarbeidspartnere – felles mål.

Våre samarbeidspartnere er viktige i vår utvikling. Det å dele kunnskap og erfaringer med våre samarbeidspartnere, gjør at vi kan hjelpe hverandre med å nå felles mål.

[dt_logos category=»samarbeidspartnere»]